اشک آتش

از اسلام ناب آمریکایی بیزارم!از ادعای برتری هویج بر بسیج!از اسلام بی خطر بیزارم...از اسلام آسه برو آسه بیا...اسلام پاستوریزه...اسلام عبدالملک مروان...اسلام بنی امیه و بنی العباس...اسلام شیوخ منطقه!!...اسلام پر عافیت و بی عاقبت...
----------------------------------------------------------------------------------
باید گذشتن از دنیا به آسانی
باید مهیا شد از بهر قربانی
با چهره خونین سوی حسین رفتن
زیبا بود اینسان معراج انسانی

پیام های کوتاه
تبلیغات
Blog.ir بلاگ، رسانه متخصصین و اهل قلم، استفاده آسان از امکانات وبلاگ نویسی حرفه‌ای، در محیطی نوین، امن و پایدار bayanbox.ir صندوق بیان - تجربه‌ای متفاوت در نشر و نگهداری فایل‌ها، ۳ گیگا بایت فضای پیشرفته رایگان Bayan.ir - بیان، پیشرو در فناوری‌های فضای مجازی ایران
بایگانی
آخرین مطالب
آخرین نظرات

حسن روحانی بازداشت نشده است

سیدحمید مشتاقی نیا | يكشنبه, ۲۲ دی ۱۴۰۴، ۰۴:۰۸ ب.ظ

اینترنت وصل باشد یا نباشد بازار شایعه همواره داغ داغ است.

ظهر جمعه بود دوستی تماس گرفت از کرج که می گفت از فردی مطلع عضو فلان نهاد البته با واسطه شنیده که حسن روحانی به خاطر حمایت از آشوبها بازداشت شده. جالب آنکه می گفت وی موقع فرار از مرز دستگیر شده و در حال حاضر محصور است. به شوخی گفتم حسن ما را نگیرد کسی حسن را نمی گیرد.

کمی بعد دوست دیگری از تهران تماس گرفت گفت از کسی شنیده قرار است تا 22 بهمن حسن روحانی بعنوان رهبر آینده کشور معرفی شود.

خب به این حرف فقط می شد خندید. البته بعد از جنگ دوازده روزه نیز بعضی تحلیل گران طیف اصولگرا مدعی شده بودند که آمریکا بنا داشت کاری کند حسن روحانی رهبر ایران شود.

عصر بود دوست دیگری از همین قم تماس گرفت که پدرش نسبتا کاره ای است. او هم گفت خبر داری حسن روحانی بازداشت شده است؟ اصرار داشت خبر قطعی است و... این بار دیگر شاخک های ذهنم حساس شد. به دو نفر از دوستان مطلع و مورد اطمینان زنگ زدم و جویای ماوقع شدم. با قاطعیت تکذیب کردند.

دوست دیگری که اهل تحلیل است می گفت اگر این شایعه صحت داشته باشد دستگیری حسن در این شرایط به این جوّ دامن می زند که او را از ترس رهبر شدن گرفته اند. خبرگزاریهای بیگانه هم حتی در حد شنیده ها و شایعات به این خبر نپرداخته اند.

به او گفتم حسن روحانی آن قدر به این مملکت ضربه زد که برای محاکمه او دهها دلیل و سند وجود دارد. اما هیچ کس با او کاری نداشت تا جایی که در جایگاه طلبکار حاضر شده و خودش را همچنان مدعی اصلاح امور می داند. 

حالا این که چرا چنین شایعاتی شکل گرفته بنظرم بر می گردد به فقدان جایگاه اجتماعی حسن. او حتی در سطح خاتمی و موسوی نیست که لاافل در لایه هایی از مردم محبوبیت داشته باشد. حسن روحانی تنها مسئولی در کشور است که بالاتفاق همه مردم ایران اعم از چپ و راست از وی گله داشته و اعتنایی به او ندارند. البته در دوره ریاست جمهوری او نیز بارها نوشته ام که هر چقدر مردم از روحانی بیزارند کاریزمای خاصی در بین لایه هایی از مسئولان و باندهای قدرت دارد و از او حساب می برند. به هر حال به نظر می رسد عده ای به هر دلیل تلاش دارند شایعاتی را ایجاد کنند تا نام حسن روحانی را سر زبانها نگاه داشته و او را همچنان شخصیتی مهم و یک قطب از معادله قدرت و حاکمیت در ایران نشان دهند.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">