فراخوان بین المللی گزارش نویسی امتداد مظلومیت
یا لطیف
«هیچ وقت نباید امت اسلامی و جامعه ی اسلامی ماجرای عاشورا را به عنوان یک درس، به عنوان یک عبرت، به عنوان یک پرچم هدایت از نظر دور بدارد. قطعا اسلام، زنده ی به عاشورا و به حسین بن علی (ع) است» رهبر معظم انقلاب اسلامی
«لبیک یا حسین یعنی اینکه در معرکه جنگ حاضر باشی، هر چند تنها باشی، و هر چند مردم تو را رها کرده باشند، و تو را متهم کرده باشند، و تو را تنها گذاشته باشند، «لبیک یا حسین» یعنی تو و مالت و زن و فرزندانت در معرکه جنگ باشید، «لبیک یا حسین» یعنی مادر، فرزندش را به میدان جنگ بفرستد، و هنگامی که فرزندش شهید شد و سرش بریده شد و به سوی مادرش انداخته شد، مادرش آنرا به خانه برده؛ خاک و خون را از آن پاک کرده و به او بگوید: از توراضی هستم! خداوند رو سفیدت کند همانطور که مرا در روز قیامت و نزد فاطمه زهرا (س) رو سفید کردی! این است معنای «لبیک یا حسین» «لبیک یا حسین» یعنی مادر و خواهر و زن می آید تا شوهر یا برادر یا فرزندش را لباس رزم بپوشاند و او را راهی میدان جنگ کند، لبیک یا حسین یعنی زینب، جواز مرگ و شهادت را به برادرش حسین تقدیم کند» سیدحسن نصرالله دبیر کل حزب الله
از آن روز که امام حسین (ع) و یارانش برای زنده نگه داشتن اسلام ناب محمدی (ص) به مسلخ نینوا رفتند تا به امروز، دشمنان قسم خورده اسلام تمام توان خود را برای مقابله با فرهنگ حسینی به کار گرفته اند. از خشونت کور گروه های تکفیری گرفته تا تمسخر و شبهه افکنی پیاده نظام غرب در جهان اسلام پیرامون قیام حسینی. در روزگاری که ما زندگی می کنیم، کمتر روزی را می توان به یادآورد که در آن تروریست های تکفیری عزاداران حسینی را به خاک و خون نکشیده باشند. خشونت سازمان یافته ای که در لوای حکومت واژگان دهان پرکن غربی ها بر دنبا، اتفاق می افتد و هر روز خانواده ای را داغدار می کند. متاسفانه پوشش خبری نیز بسیار ضعیف است. برای دنیا عادیست که در گوشه ای از خاورمیانه بمبی منفجر شود و صدها عزادار امام حسین (ع) تکه پاره شوند. از آنجا که بخش عمومی ادبیات هر فرهنگی متعلق به ادبیات شفاهی ان است و اگر این ادبیات ثبت نشود طی گذشت زمان دچار فراموشی و انحراف می شود، تصمیم گرفتیم تا با مدد از حضرت ولی عصر (عج) این وقایع را تحت فراخوان «امتداد مظلومیت» گردآوری و ثبت نماییم تا به واقعی ترین شکل ممکن به آیندگان رسیده و حتی امروز برای بسیاری از مردم که خبر از فجایع این چنینی ندارند، منبعی متقن باشد .
اهداف:
ترویج فرهنگ حسینی (ع)
گردآوری و ثبت گزارشهای عینی و دقیق ار مظلومیت عزاداران امام حسین(ع)
انتشار و عرضه این گزارشات در قالب مکتوب به زبان های مختلف
تلاش برای ایجاد دغدغه در میان عزاداران امام حسین (ع) برای مقابله با انحرافات و خرافات
تولید محتوا برای خلق آثار هنری
موضوعات:
چند لحظه پیش از حمله ی تکفیری ها به عزاداران امام حسین (ع)
تشییع شهدای حملات تکفیری ها به عزاداران امام حسین (ع)
مراسم عزاداری برای امام حسین (ع) در خفا
برگزاری اولین مراسم عزاداری برای امام حسین (ع) در خیابان های شهر
حسینیه ای که ساختیم و ویران کردند
اولین روز زندان من به جرم عزاداری برای امام حسین (ع)
سه ساله های شهید
آخرین ذکر برادر شهیدم
نماز ظهر عاشورایی که با هجوم مزدوران ناتمام ماند
پرچمی که در حمله مزدوران به عزاداران امام حسین (ع) جاماند
خشم دشمن از شنیدن ذکر یاحسین(ع)
خرافات بهترین وسیله دشمن برای حمله به شیعه
پیاده تا کربلا
ضوابط و شرایط ارسال اثر:
در گزارشهای ارسالی به هیچ عنوان نباید به مذاهب اسلامی و قومیت ها توهین شود. (شکی نیست که گروه های تکفیری پایبند به هیچ مذهبی نبوده و تنها فرقه های استعماری هستند)
گزارشها باید مبتنی بر حقیقت باشند. (هیچ دلیلی برای اغراق و یا تکیه بر دروغ وجود ندارد)
هر مطلب ارسالی حداکثر باید 1500 واژه داشته باشد.
مطالب باید در قالب فایل های word یا pdf ارسال شوند.
مطالب ارسالی باید دقیق شفاف و روشن باشد.
اجباری برای ارسال تصاویر مربوط به گزارش وجود ندارد اما وجود تصاویر تاثیر بسزایی در درک وقایع خواهد داشت.
استفاده از نام های مستعار اشکالی ندارد اما نام واقعی اشخاص باید به صورت جداگانه ارسال شوند.
محدودیتی در تعداد گزارشهای ارسالی وجود ندارد.
گزارش ها طبق خواست افراد با نام حقیقی و یا مستعارشان منتشر خواهند شد.
آثار باید به صندوق الکترونیکی emtedad@entezaresobh.ir ارسال شوند.
تشکل دانشجویی صبح روشن به عنوان متولی برگزاری این فراخوان می تواند در برنامه های فرهنگی خود از آثار رسیده استفاده نماید.
مهلت ارسال آثار:
مهلت ارسال آثار تا خردادماه 1393(همزمان با میلاد حضرت صاحب الامر(عج))
علاقمندان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن 66378946-021 تماس بگیرند.و یا از طریق پست الکترونیکی info@entezaresobh.ir تماس برقرار نمایند.
- ۹۲/۱۲/۱۳