اشک آتش

از اسلام ناب آمریکایی بیزارم!از ادعای برتری هویج بر بسیج!از اسلام بی خطر بیزارم...از اسلام آسه برو آسه بیا...اسلام پاستوریزه...اسلام عبدالملک مروان...اسلام بنی امیه و بنی العباس...اسلام شیوخ منطقه!!...اسلام پر عافیت و بی عاقبت...
----------------------------------------------------------------------------------
باید گذشتن از دنیا به آسانی
باید مهیا شد از بهر قربانی
با چهره خونین سوی حسین رفتن
زیبا بود اینسان معراج انسانی

پیام های کوتاه
بایگانی
آخرین نظرات

۵۸ مطلب در بهمن ۱۴۰۱ ثبت شده است

خوی اصیل ایرانی!

سیدحمید مشتاقی نیا | يكشنبه, ۳۰ بهمن ۱۴۰۱، ۰۶:۵۱ ب.ظ

ابراز همدردی کودکان زلزله‌زده خوی با زلزله‌زدگان ترکیه و سوریه

 

گاهی فقط به پز دادن و ژست گرفتن اکتفا می کنیم. ادعایمان میشود آنقدر متمدن هستیم که شعر سعدی شیرازمان بر سر در سازمان ملل نقش بسته: بنی آدم اعضای یک دیگرند... بعد باران که می آید داد میزنیم فقط دربست، ارباب رجوع که می آید امروز و فردا میکنیم، ماشین می آورند برای تعمیر یک ایراد اضافه میگذاریم رویش، بیمار می آید مطب، قرار مجدد تنظیم می کنیم و... بین ادعا و عمل گاه فاصله بسیار است. به خودمان رحم نمی کنیم چه برسد مردم سایر نقاط عالم، داد و بیداد داریم که چرا به گرسنگان آفریقا و ایتام یمن و آوارگان فلسطین آب و غذا می رسانید.

این اما تعریف همه مردم ایران نیست. آنهایی که از فرهنگ و تمدن اصیل خود فاصله گرفته و اسیر نفس و مسابقه زر و تبعیت از فرهنگ غرب شده اند اینگونه اند و الا ایرانی راستین، مسلمان باشد یا به هر کیشی، حواسش به همه محرومان و مظلومان عالم هست دلش برای بشریت می تپد. یک جلوه اش را امروز بچه های زلزله زده شهرستان خوی به نمایش گذاشتند در ابراز همدردی با کودکان زلزله زده سوریه و ترکیه.

  • سیدحمید مشتاقی نیا

هژمونی نظام سرمایه داری و تضعیف ملتهای مستقل

سیدحمید مشتاقی نیا | شنبه, ۲۹ بهمن ۱۴۰۱، ۱۰:۵۰ ب.ظ

الحوثی: آمریکا مسئول حمله به دانشمندان ایرانی است

 

از قرن ششم هجری به بعد با بی خیالی و بی عرضگی حکام اسلامی و خیزش جهان مسیحیت، دوران افول تمدن اسلامی آغاز گشت و سرآمدی آن به زوال گرایید.

اندیشه سید جمال و دانشمندانی چون شهید صدر و در نهایت، انقلاب جهانی خمینی کبیر، تلنگری برای احیای مجدد تمدن اسلامی بود. در این راستا سخنان روز گذشته دبیرکل جنبش انصار الله، انعکاسی از تفکر والای اتحاد دینی و شکل گیری امت جهانی اسلام به منظور بازیابی توان و قدرت تمدنی و اصلاح گرایانه منبعث از مکتب وحی شمرده میشود. 

الحوثی با اشاره به ترور دانشمندان ایرانی، شمایی از نبرد تمدنی غرب به منظور انزوا و سرشکستگی امت مسقل اسلامی را توصیف نموده و ضرورت خودآگاهی مسلمین در جهت حفظ کرامت انسانی و حرکت به سمت تعالی جامعه دینی را گوشزد می نماید:

سید عبدالملک بدرالدین الحوثی دبیرکل جنبش انصار الله یمن در سخنرانی به مناسبت سالگرد شهادت سید حسین بدرالدین الحوثی بنیانگذار و رهبر پیشین این جنبش گفت: آمریکایی‌ها هزاران دانشمند و دانشگاهی را در بخش صنایع ایران، عراق و بسیاری از کشورهای دیگر هدف قرار دادند.

الحوثی در ادامه افزود: آمریکایی‌ها مایلند که امت ما دانشی را که به پیشرفت آن کمک می‌کند، در اختیار نداشته باشد و مزدورانی را پرورش می‌دهند تا اذهان امت ما را به کار بگیرند تا برای آنها کار کنند. آمریکا تلاش می‌کند تا توانایی‌های دفاعی کشورهای ما را از بین ببرند، همانطور که در یمن قبل از انقلاب ۲۱ سپتامبر اتفاق افتاد.

وی تأکید کرد: آمریکایی‌ها برای ضربه زدن به پروژه‌های نهضت محور در امت ما تلاش می‌کنند، آنگونه که در لبنان، فلسطین، عراق، سوریه و ایران مشاهده می‌کنیم. در عوض آمریکایی‌ها از رژیم‌های دیکتاتوری مانند رژیم‌های سعودی و اماراتی و رژیم آل خلیفه در بحرین که مردم خود را سرکوب می‌کنند، حمایت می‌کنند.

دبیرکل انصارالله تأکید کرد: امت ما به لحاظ اقتصادی در رنج هستند و آمریکایی‌ها نقش عمده‌ای در این رنج دارند. دشمنان امت در تلاشند تا کشور ما را از ثروت‌های مهم خود و استخراج و استفاده از آن محروم کنند. آمریکایی‌ها تلاش می‌کنند از طریق دلار، ثروت ملت‌ها را کنترل کنند و به پول ملی آنها ضربه بزنند و وضعیت اقتصادی آنها را تحت تأثیر قرار دهند. عربستان سعودی و کشورهای حاشیه خلیج فارس نیز با پیوند دادن دلار به نفت به منظور پذیرش آن به عنوان یک ارز جهانی، به آمریکا خدمت کردند. آمریکایی‌ها و غرب خواهان باز ماندن بازارهای عربی و اسلامی به روی محصولات آمریکایی و اسرائیلی هستند که باید توسط ما تحریم شوند.

الحوثی خاطرنشان کرد: آمریکایی‌ها و غربی‌ها نفت و منابع معدنی کشورها را با روش‌های مستقیم یا از طریق عوامل و مزدوران خود و به قیمت رنج مردم می‌دزدند. آمریکایی‌ها با مسدود کردن دارایی‌های کشورها از طریق تحریم‌ها، سرمایه‌های کشورها را تصاحب می‌کنند و این اتفاق برای بسیاری از کشورها از جمله یمن رخ داد.

وی تصریح کرد: سپرده گذاری در بانک‌های آمریکا اشتباه فاحشی است و اگر امت ما آگاهی قرآنی داشته باشند، هرگز در بانک‌های آمریکایی سپرده گذاری نمی‌کنند. آمریکا برای باج گیری مالی از امت از طریق هر مشکل یا موضوعی که خود در پشت آن قرار دارند، تلاش می‌کنند؛ مانند پرونده لاکربی که با آن علیه لیبی سیاه نمایی کردند. در لبنان نیز به دلیل ضربه زدن به واحد پول محلی فاجعه‌ای رخ داد و بیشتر کشورها از شرایط مشابه متضرر شده‌اند.

  • سیدحمید مشتاقی نیا

سرگشاده با اژه ای

سیدحمید مشتاقی نیا | شنبه, ۲۹ بهمن ۱۴۰۱، ۱۰:۵۵ ق.ظ

وحید اشتری به حبس محکوم شد | محکومیت به خاطر سیسمونی نوه قالیباف، خیریه  طائب و ...؟ - همشهری آنلاین

 

بسم الله الرحمن الرحیم
حجت‌الاسلام و المسلمین، جناب آقای اژه‌ای
ریاست محترم قوه‌ی قضائیه
سلام علیکم
یک روز پس از سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، وحید اشتری، فعال عدالت‌خواه، برای اجرای حکم حبس به شعبه‌ی اجرای احکام دادسرای عمومی و انقلاب تهران فراخوانده شد. تقارن عفو چند ده‌ هزار نفری محکومان با احضار آقای اشتری جهت اجرای احکامی که در روند صدور آن‌ها نیز ابهاماتی وجود دارد، تلخ و دلسردکننده است.
برخی امضاکنندگان این نامه، چه بسا با بخش زیادی از مواضع و کنش‌های سیاسی آقای اشتری همراه نباشند، اما همگی چنین برخوردی با یک فعال اجتماعی را به دور از مصالح جامعه دانسته و با آن مخالف هستند. چنین برخوردی ممکن است با دلسرد و بدبین کردن بخش‌هایی از جوانان و دانشجویان علاقه‌مند به انقلاب، جایگاه رفیع دستگاه عدلیه را در نظر آنان مخدوش کند.
بنابراین امضاکنندگان درخواست دارند که اجرای احکام وحید اشتری از طریق درخواست عفو یا تجویز اعاده‌ی دادرسی توسط جناب‌عالی متوقف شود.

والسلام علیکم و رحمت الله و برکاته
توضیح: فهرست امضاکنندگان به پیوست تقدیم می‌شود.

فهرست امضاکنندگان:
1-حجت‌الاسلام و المسلمین قنبریان؛ خطیب و استاد حوزه
2- سید مجید امامی؛ دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور
3- روح‌الله ایزدخواه؛ نماینده‌ی مجلس شورای اسلامی
4- سینا کلهر؛ معاون وزیر وزرش و جوانان
5- وحید یامین‌پور؛ معاون وزیر ورزش و جوانان
6- محمدمهدی دادمان؛ رئیس حوزه‌ی هنری انقلاب اسلامی
7-  محمدحسن روزی‌طلب؛ مدیرمسئول روزنامه‌ی ایران
8- حامد بامروت‌نژاد؛ مدیر شبکه‌ی دو سیمای جمهوری اسلامی ایران
9- حجت‌الاسلام و المسلمین جلیل محبی؛ دبیر سابق ستاد امر به معروف و نهی از منکر
10- سجاد صفارهرندی؛ رئیس پژوهشکده‎ی فرهنگ و هنر اسلامی
11- حجت‌الاسلام و المسلمین سیدعلی موسوی؛ رئیس پژوهشکده‌ی تبلیغ و مطالعات اسلامی
12- میثم مهدیار؛ استاد دانشگاه و معاون پژوهشی پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات
13- حجت‌الاسلام و المسلمین مجتبی نامخواه؛ دبیر کارگروه اجتماعی پژوهشکده‌ی تبلیغ و مطالعات اسلامی
14- علی‌محمد مؤدب؛ مدیرعامل مؤسسه‌ی شهرستان ادب
15- علی جعفری؛ قائم‌مقام سازمان راهداری وزارت راه و شهرسازی
16- مسعود براتی؛ معاون سازمان سرمایه‌گذاری ایران
17- مسعود ملکی؛ مدیر مدرسه‌ی سینمایی ماه
18- رضا جوهرچی؛ تهیه‌کننده و فعال رسانه‌ای
19- امین سلیمی؛ مدیر بخش چندرسانه‌ای خبرگزاری ایرنا
20- امیرحسین ثابتی؛ فعال سیاسی
21- سیدحسین شهرستانی؛ معاون پژوهشی پژوهشکده‌ی فرهنگ و هنر اسلامی
22- مصطفی زالی؛ استاد دانشگاه تهران
23- مجید سلیمانی؛ استاد دانشگاه تهران
24- حجت‌الاسلام و المسلمین مجتبی عرب؛ رئیس بنیاد نهضت سازمان تبلیغات اسلامی
25- حجت‌الاسلام و المسلمین سیدسعید لواسانی؛ امام جمعه‌ی سابق لواسانات
26- مهدی مهرپور؛ کارشناس اقتصادی و سردبیر پایگاه خبری- تحلیلی «نود اقتصادی»
27- علیرضا مهری؛ سردبیر پایگاه خبری- تحلیلی «نسیم‌آنلاین»
28- محمدعلی فراهانی؛ رئیس امور پژوهش‌های حقوقی معاونت حقوقی ریاست‌جمهوری
29- حسین درودیان؛ اقتصاددان
30- حامد نیکونهاد؛ استاد دانشگاه و وکیل پایه یک دادگستری
31- میلاد گودرزی؛ فعال رسانه‌ای عضو کمیته‌ی سلامت اداری وزارت اقتصاد
32- محمدمهدی سیار؛ شاعر و استاد دانشگاه
33- میلاد عرفان‌پور؛ شاعر و رئیس مرکز موسیقی حوزه‌ی هنری انقلاب اسلامی
34- محمدمحسن فیضی‌پور؛ سردبیر خبرگزاری «دانشجو»
35- محمدرضا وحیدزاده؛ شاعر و نویسنده
36- مرتضی کیا؛ فعال سیاسی
37- سیدعلی سیدان؛ سردبیر مجله‌ی سوره
38- پژمان عرب؛ سردبیر نشریه‌ی «روایت پیشرفت»
39- سیدیزدان حبیبی؛ سردبیر رسانه‌ی «ازما»
40- حامد هادیان؛ فعال رسانه‌ای
41- علیرضا معادی؛ فعال فرهنگی
42- احمدرضا بلیغ؛ فعال رسانه‌ای و پژوهشگر اجتماعی
43- میثم رمضانعلی؛ فعال رسانه‌ای
44- جواد شیخ‌الاسلامی؛ شاعر و فعال فرهنگی
45- حجت‌الاسلام و المسلمین علی محمدی؛ رئیس مؤسسه‌ی پژوهشی معنا
46- فرهاد بیضایی؛ کارشناس اقتصادی

  • سیدحمید مشتاقی نیا

مخبر باید برود

سیدحمید مشتاقی نیا | شنبه, ۲۹ بهمن ۱۴۰۱، ۰۷:۳۹ ق.ظ

رصد و تحلیل کنش ها و واکنش های اقتصادی دولت که در ماههای اخیر فشار بسیاری را بر گرده مردم مستضعف تحمیل نموده، نشان می دهد عامل عدم یکپارچگی مدیران اقتصادی و ادامه سیاستهای نادرست دولت گذشته که در نهایت به پذیرش برجام و تن دادن به شروط غرب ختم می شود، تفکرات معاون اول ریاست جمهوری است که بر مدار اقتصاد لیبرالی جریان دارد.

قرائن موجود نشان می دهد جناب مخبر گزینه اصلی رییس جمهور برای تصدی معاونت اولی نبوده و چهره هایی چون نیکزاد، داوودی و فتاح در اولویت وی قرار داشته اند که در نهایت با فشارهای بیرون از دولت مجبور به واگذاری این پست به نامبرده گردیده است. شرایط اقتصادی در دو سال اخیر به گونه ای پیش رفته که همچنان کام اقلیت سوداگر صاحب نفوذ در ارکان قدرت شیرین گشته و فقیرتر شدن فقرا، باعث رنجش اکثریت ولی نعمت انقلاب و ایجاد یأس در آنها گردیده است.

فارغ از برخی حواشی نامطلوب اقتصادی پیرامون ارتقای رانتی فرزند مخبر که در روزهای نخست انتصاب او در رسانه ها منتشر گردید به نظر می رسد سیاستهای بی فرجام وی در عرصه اقتصاد دیر یا زود باعث علنی شدن فریادهای اعتراضی کارشناسان دل سوز و عزل ایشان خواهد گردید که از باب حفظ حریم و توجه به آینده سیاسی و مدیریتی جناب مخبر پیشنهاد میشود پیش از ایجاد التهاب در فضای سیاسی جامعه، شخصا از تصدی بر این سمت و استمرار ناهمسویی برنامه های اقتصادی دولت با شعارهایی که باعث ایجاد بارقه امید در دل مردم و اعتماد به رییسی گردید، انصراف دهد.

  • سیدحمید مشتاقی نیا

من و تو کی مبعوث می شویم؟

سیدحمید مشتاقی نیا | جمعه, ۲۸ بهمن ۱۴۰۱، ۰۹:۲۱ ق.ظ

بعثت برای ما روز جشن است. نبی خدا، راه درست زندگی را به بشریت آموخت و باب هدایت امت را گشود.

اما پیامبر، پدرش درآمد. عذر میخواهم بابت این تعبیرم. قرار است در سطح خودمان حرف بزنیم و الّا ما کجا و درک ساحت قدسی پیامبر رحمت و نگین حلقه نبوت کجا؟

بنده خدا وقتی به خانه آمد، فشارش افتاد، ضعف کرد و از خدیجه خواست او را با ملحفه ای بپوشاند. بار فشار این مسئولیت، کمر کوه را خم میکند. لَوْ أَنْزَلْنَا هَٰذَا الْقُرْآنَ عَلَىٰ جَبَلٍ لَرَأَیْتَهُ خَاشِعًا مُتَصَدِّعًا مِنْ خَشْیَةِ اللَّه

محمد، جوان خوشگل و خوش تیپ مکه، امین مردم کوی و بازار، مومن دین حنیف ابراهیم، در زمره جوانمردان شهر، معتبر به خاندان بزرگ و شهیر عرب، همسری مایه دار هم دارد که تا آخر عمرش بنشیند گوشه ای و بخورد و بخوابد برایش کافی است.

جوان سر به راهی بود. دنبال عیش و نوش که نرفت آنهم در دوره ای که نوزادان را گاه از نظر تشابه صوری به مردی نسبت می دادند و طوق پدری به گردنش می انداختند.

خوب، همین قدر کافی نیست؟ جوانی سالم باشی، موحّد باشی، معتبر و بی حاشیه باشی، آسه بیایی، آسه بروی، کار به کار کسی نداشته باشی، دیگران هم با اینکه میدانند تو بر آیین شرکشان نبوده و خدایان سنگی و چوبی شان را باور نداری باز هم کاری به کارت نداشته باشند. زن پولدار هم که داری، یعنی هم دنیایت تأمین است، هم آخرتت. خدا که آن طرف با آدم بی گناه کاری ندارد؛

اما

یا اهل المدّثّر، قم فانذر

بار گرانی بر دوش تو، انسان موحّد هدایت جوی کمال گرا نهاده شده است. فکر کرده ای راهت از دیگران سوا باشد، مسیر باطل را نروی، همین برایت کافی است و مسئولیتی بر عهده ات نیست؟ رفاه جویی و راحت طلبی در مرام اهل حق جایی ندارد.

رسالت، ریاست نیست. دردسر دارد. اول از همه بستگان و قوم و قبیله ات دورت خط می کشند. فحش می شنوی، تهمت می خوری، سنگ و زباله نثارت می کنند، فرزندانت در نسلهای بعد هم روز خوش را نمی بینند، اما

قم فانذر

همان خدایی که گفت اقراء باسم ربک؛ دقایقی بعد میگوید برخیز و انذار کن که علم، مسئولیت آور است. اصلا عالم بی عمل، جاهلی مدعی و شیادی منافق است. اگر خوب حرف میزنی و خوب مینویسی باید خوب هم عمل کنی و دیگران را به سمت خوبی ها دعوت کنی.

برخیز محمد، تو محمود خدا و خلق مومن خدایی، تو از آل ابراهیم و ادامه خط نوح و داوود و سلیمان و موسی و عیسایی، از تبار نیکان ستایش شده روزگاری، پورِ احمدی تو. قرار است طبیب دوّار امت باشی، پزشکی که دردهای پنهان و آشکار و ظلمت و گمراهی تنیده در روح و جان مردم را درمان میکند.

سنگ و چوب و فحش و تهمت می خوری، آرامش را از تو سلب میکنند، بدان که دوران انزوا و خودسازی و تفرّد به سر آمد. برای طرد شدن، اخراج و تبعید و حصر و فقر، آماده شو. دین خدا برای جامعه است. نمی توانی موحّد باشی و جهالت زمانه را ببینی و سکوت پیشه کنی، نمی توانی مومن راستین باشی و برای اصلاح جامعه، جهاد نکنی. اصلا دین داری منهای جهاد، چیزی جز طنز نیست. پوسته ای است بی محتوا، اسلام دین زندگی است، دین عدالت و هدایت و صداقت و امنیت است.

من و تو قرار است کی مبعوث شویم؟ پیرو دین محمد، آرام و قرار ندارد. دغدغه خلق، خواب و خوراکش را بر هم میزند. جور زمانه را بر نمی تابد. در برابر جبهه باطل سکوت نمیکند. گمراهی عوام و غفلت خواص را تاب نمی آورد. برای حرف حق، هزینه می دهد. برای قدم برداشتن در راه خدا معطل پول و پست نمی ماند.

إِنَّمَا الْمُؤْمِنُونَ الَّذِینَ آمَنُوا بِاللَّهِ وَرَسُولِهِ ثُمَّ لَمْ یَرْتَابُوا وَجَاهَدُوا بِأَمْوَالِهِمْ وَأَنْفُسِهِمْ فِی سَبِیلِ اللَّهِ أُولَئِکَ هُمُ الصَّادِقُونَ

اگر ادعای ایمان داری و خودت را پیرو خدا و پیامبر میدانی، به خاطر منافعت دچار تردید نمیشوی، با مال و جانت در راه خدا به زحمت می افتی، آن وقت است که معلوم می شود راست گفته ای.

 

یا محمد (ص)

  • سیدحمید مشتاقی نیا

به یاد شما هم بودم

سیدحمید مشتاقی نیا | پنجشنبه, ۲۷ بهمن ۱۴۰۱، ۰۷:۵۲ ب.ظ

photo_2023-02-16_18-37-36_m8z.jpg

 

امروز مردم قم و زواری که از نقاط دور و نزدیک به این شهر آمده بودند برای تسلیت به خانم، سنگ تمام گذاشتند.

همه ایران مملکت موسی بن جعفر است. امام رضا در مشهد، معصومه خانم در قم، شاه چراغ در شیراز، سبزه قبا در دزفول و... جای جای ایران زیر پرچم حاکمیت خانواده موسی بن جعفر است.

از روزهای قبل، دوستان مختلفی تماس گرفته و درخواست زیارت نیابتی داشتند. این کمترین البته لایق زیارت از طرف آن عزیزان نیست اما امروز در دسته عزا، به یاد تک تک برادران و خواهرانی بودم که سفارش کرده بودند و نیز به یاد دوستانی که میدانم دلشان برای زیارت بانو لک زده است، به خصوص عزیز بزرگواری که تاج سر من است و آرزوی توفیق بیشتر در امور زندگی اش را دارم.

امیدوارم به لطف و کرامت حضرت باب الحوائج و جایگاه دختر دردانه اش، همه مومنین از درگاه لطف اهل بیت پر نصیب مانده و مشکلات ریز و درشتشان در مسیر کمال و قرب الهی هر چه زودتر برطرف شود. بزرگترین سرمایه ما همین دعا و اتصال به خاندان کرامت است و چشم امیدمان به لطف و آبرو داری آنان در دنیا و آخرت گره خورده است. خدا دل همه تان را شاد کند.

  • سیدحمید مشتاقی نیا

نمونه ای از سیاست بازی کثیف

سیدحمید مشتاقی نیا | پنجشنبه, ۲۷ بهمن ۱۴۰۱، ۰۹:۲۰ ق.ظ

نقش عباس عبدی در قتل طلبه همدانی

 

📸 عباس عبدی: خدا را هم قربانی این رویکرد دینی می‌کنند!

 🔹جنتی: «هرگاه دشمنان خواستند برای نظام مشکلی ایجاد کنند، خداوند اجازه نداد.»

🔹 آیا نتیجه می‌گیرید که مشکلات موجود یا مشکلات احتمالی بعدی با اجازه خداوند است و مسئولیتی متوجه شما نیست؟ 

✅️ @akhbare_fouri

 

در ادبیات دینی مان آموخته ایم که هر چه خیر و خوبی است را از لطف خدا بدانیم و هر چه شکست و تلخ کامی است را به پای خودمان بنویسیم. هر وقت موفقیتی حاصل شد با نظر و کرامت الهی بوده و هر جا ضربه خوردیم و ضعف داشتیم به خاطر کم کاری و سوءرفتار خودمان بوده است.

اینها را عباس عبدی هم که از خودش از فعالین نخستین عرصه انقلاب بوده بهتر میداند که قرار نیست کسی مشکلات را به گردن خدا بیندازد؛ اما باز هم اصرار دارد در قالب طعنه و شبهه اقدام به تخریب اذهان و نفرت پراکنی نماید.

جالب اینجاست در ماههای اخیر با شروع اغتشاشات، عباس عبدی از جمله چهره هایی بوده که هر روز با مصاحبه و نوشتار و... تلاش در ماهیگیری از این آب گل آلود به نفع جریان کژاندیش و غربگرا داشته و عجیب است که سایتها و کانالهای خبری مرتبط با علی لاریجانی و محسن رضایی هم اهتمام ویژه ای در پوشش رسانه ای به این چهره عقده ای نظام داشته و دارند. 

  • سیدحمید مشتاقی نیا

استخوانهایی که برای اسلام خرد شد

سیدحمید مشتاقی نیا | چهارشنبه, ۲۶ بهمن ۱۴۰۱، ۰۸:۴۵ ب.ظ

لگدی که به در خانه وحی کوفته شد بسیار محکم بود. آه از نهاد دخت نبی به آسمان برخاست. استخوان سینه مادر خرد شد.

سمّ ستوران کفر بر پیکر مطهر اباعبدالله، خاک کربلا را با سینه دردانه زهرا و زینت دوش رسول الله عجین و تا ابد متبرک ساخت.

ساق پای موسی بن جعفر از فشار غل و زنجیر، خرد شد.

 بدن نازنین سید حسین علم الهدی زیر شنی تانک یزیدیان زمان به خاک هویزه چسبید.

استخوان سید روح الله عمادی در جنوب شهر حلب خرد شد و دستش از پیکر جدا افتاد.

قفسه سینه سید روح الله عجمیان در جوار بهشت سکینه با ضربات مکرر اشرار شکست.

....

پرچم حق اما همچنان برافراشته مانده است. تقدس هدف والای دین در نجات بشر و نیل به کمال الهی، آنقدری می ارزد که استخوانهای اولاد نبی در جفای ظلمه دوران، خرد و شکسته شود. درخت تناور اسلام، خون آورد بدنهای تکه تکه و فرقهای شکافته و چشمهای سرخ و دلهای شکسته و در غم نشسته است؛ مفت به دست نیامده که مفت از دست برود.

شهادت امام کاظم ع – عطر قرآن

 

  • سیدحمید مشتاقی نیا

افزایش نگران کننده مهاجرت جنوبی ها به شمال

سیدحمید مشتاقی نیا | چهارشنبه, ۲۶ بهمن ۱۴۰۱، ۰۴:۱۰ ب.ظ

 

همشهری آنلاین به نقل از دبیر بخش مهاجرت‌های اجباری رصدخانه مهاجرت ایران نوشت که حجم عظیمی از مهاجرت ساکنان شهرهای جنوبی کشور به خصوص خوزستان به شمال کشور در حال رقم خوردن است. مسئول مربوطه البته شرایط اقلیمی را دلیل پر رنگی این اتفاق برشمرد و از این بابت اظهار نگرانی کرد.

اما نباید فراموش کرد علاوه بر شرایط اقلیمی، وضعیت امکانات زندگی نیز در بعضی استانهای مرزی شرایط مطلوبی ندارد.

یک اشاره ظریفی هم به حس تنوع طلبی بعضی مردم کشور باید داشت. مثلا بارها مشاهده شده جوانانی اعم از دختر یا پسر از ساکنان مناطق مرکزی یا جنوبی کشور تمایل به ازدواج با همسری از اهالی شمال دارند. گویا علت این گرایش علاوه بر خوی محبت و صفای باطنی اهالی شمال، در میل به داشتن جای پا در مناطق خوش و آب هوا هم ریشه دارد. 

حالا از این نکته که بگذریم یک مقوله فرهنگی را هم مسئولان ذی ربط باید مدنظر قرار دهند. بارها در بیان و نوشتار بسیاری از مردم مناطق مرزی به خصوص همین خوزستانی های عزیز دیده شده که احساس عقب ماندگی نسبت به مردم سایر نقاط کشور دارند. بخشی از این دوستان تصور میکنند همه مردم شهرهای مرکزی و شمالی و ... به بهترین امکانات مادی دسترسی دارند و فقط آنها هستند که از دایره رقابت بر سر کسب و معاش جا مانده اند. 

ملی شدن شبکه های استانی تا حد بسیاری میتواند در حفظ هویت بومی مردم مناطق مرزی و از بین رفتن بعضی خود تحقیری های اجتماعی و فرهنگی موثر باشد.

  • سیدحمید مشتاقی نیا

با شخصیت باش!

سیدحمید مشتاقی نیا | چهارشنبه, ۲۶ بهمن ۱۴۰۱، ۱۲:۵۹ ب.ظ

جلب احترام دیگران به خود

 

بالاترین سرمایه انسان، شخصیت اوست. مواطب باشیم شخصیتمان به راحتی لگد مال نشود. لااقل خودمان با دست خودمان در معرض وهن شخصیت قرار نگیریم. کاری نکنیم تحقیر شویم. کسی که لایق محبت نیست و همیشه طلبکار است را از زندگی خود حذف کنیم. جایی مهمان میشوید و احترامتان را نگه نمیدارند زود برخیزید و آنجا را ترک کنید. کسی که دنبال بهره گیری و استثمار است را رها کنید و فاصله بگیرید. از آدم بی ادب دوری کنید.

اهل بیت بالاترین و سخت ترین مشکلات و مصائب را در کربلا و روز عاشورا تحمل کردند اما وقتی از امام سجاد علیه السلام درباره سخت ترین قسمت این ماجرا سوال میکنند سه بار از سر درد می گوید: الشام الشام الشام.

علتش را هم خود امام توضیح میدهد. آنها را در بازارها چرخاندند و مورد تمسخر قرار دادند و از فراز بام بر سر و صورتشان زباله ریختند و...

روح مومن مهمتر از جسم اوست. همه مرارتهای دشوار روز عاشورا به اندازه تحقیر و وهن به شخصیت اسرا در شام نبود. بر خلاف عده ای که حاضرند برای چند روز زندگی بهتر و لذت ظاهری بیشتر تن به هر حقارتی بدهند، مومن با شخصیت است و نمی گذارد روح و هویتش مورد هجمه و آسیب قرار بگیرد. هیهات منّا الذله، یک استراتژی تعطیل ناپذیر است.

  • سیدحمید مشتاقی نیا

بد و بدک!

سیدحمید مشتاقی نیا | چهارشنبه, ۲۶ بهمن ۱۴۰۱، ۱۱:۴۴ ق.ظ

photo_2023-02-15_10-31-53_ens0.jpg

 

صبح برفی روز دوشنبه، اول وقت برای کار بانکی به خیابان بلوار امین قم رفته بودم. پیاده رو، آنجاهایی که موزاییک بود حالت سُر داشت. سنگین و روی سینه پا راه می رفتم. یکجایی ناغافل پایم لغزید اما تعادل خودم را حفظ کردم و زمین نیفتادم. همین باعث شد چند لحظه ای توقف کنم و دوباره به مسیرم ادامه دهم. چند قدم که رفتم صدای قرچ قروچی را شنیدم. بالای سرم را نگاه کردم. یک متری مانده بود برسم به درختی که شاخه اش از سرما و فشار سنگینی برف، ترک خورده بود و ناگهان شکست و روی زمین افتاد. یک نفر آنطرف تر بود ایستاد، خندید و گفت شانس آوردی.

از شاخه شکسته عکس گرفتم یادگاری نگه دارم. اندازه ای نبود که اگر بالای سرم بیفتد اتفاق بدی رقم بزند هر چند خاطره بدی می شد. به هر حال اگر آن سر خوردن نبود قطعا این شاخه روی سرم می افتاد. گاهی یک اتفاق بد مانع از وقوع اتفاق بدتر است.

  • سیدحمید مشتاقی نیا

باز هم زن مطلقه، باز هم پول و جنایت!

سیدحمید مشتاقی نیا | چهارشنبه, ۲۶ بهمن ۱۴۰۱، ۱۰:۴۳ ق.ظ

کشتن زن مطلقه به خاطر ۴۰ میلیون تومان توسط مرد جوان

 

روزنامه ایران در گزارشی خبر از صدور حکم اعدام برای قاتل یک زن سی و اندی ساله مطلقه در تهران داد.

مرد جوان متأهل دارای ارتباط پنهانی با زن مطلقه بود که در نهایت بخاطر تقاضای 40 میلیون تومان پول از سوی زن و اختلاف سر این ماجرا دست به قتل او زد و مدتی بعد دستگیر شد.

ماجراهای مشابه این اتفاق بارها در نقاط مختلف کشور رخ داده و بر صفحات حوادث جراید نقش بسته است.

بعضی از مردهای متأهل در فضای مجازی یا واقعی از سر هوسرانی دنبال ارتباط با زنان مطلقه هستند و بعضی از زنهای مطلقه نیز نگاهشان به مردان متأهل یا بخاطر سرک کشیدن در زندگی خصوصی آنهاست و یا تمنای پول به بهانه قرض و بخشش که در نهایت به دعوایی خسارت بار ختم میشود.

ضمن احترام به قاطبه مردان پاک و نجیب و اکثریت بانوان محترم مطلقه و با شخصیت ایرانی، تکثر وقوع طلاق در جامعه منشأ رویدادهای تلخ اجتماعی و فرهنگی متعددی است که برای دفع و حل آن چاره ای جدی و همه جانبه باید اندیشید.

  • سیدحمید مشتاقی نیا

یمنی ها هم انسانند

سیدحمید مشتاقی نیا | سه شنبه, ۲۵ بهمن ۱۴۰۱، ۰۵:۳۸ ب.ظ

عکس/ تصویری دردناک از دختر یمنی

 

اینجا یمن است، قابی از واقعیت دنیا که به چشم نمی آید.

ما یاد گرفتیم برای روشنفکر شدن به شبکه های بیگانه نگاه کنیم. شبکه هایی که از عربستان سعودی پول می گیرند تا به ما بیاموزند از هویت اسلامی فاصله بگیریم و کلمات عربی را دور بریزیم و شبیه غربی ها شویم و ما متمدنانه اسامی اسلامی خود را تغییر می دهیم، واژگان اسلامی را حذف میکنیم و به بهانه ملیت گرایی، به فرهنگ بی فرهنگی غرب پناه میبریم. این شبکه ها نمی گویند که ایرانی اصیل حتی قبل از اسلام هم اهل حجاب بود، سگ را به اتاق راه نمی داد، معماری خانه اش بومی بود، فرزندآوری را افتخار می دانست و....

از شبکه های ارتزاق کننده عربستان می آموزیم شعار آزادی و حقوق بشر را بلغور کنیم؛ اما چشممان را به روی کودکان گرسنه و یتیم و بی پناه یمن که زیر بمباران همین عربستان خون آشام قرار دارند، ببندیم.

دوست داریم منورالفکر شویم؛ اما سیم لامپ مغزمان به نیروگاه رسانه ای اجنبی وصل است. فکر روشن زمانی رقم می خورد که از قدرت تفکر و اندیشیدن به جای تبعیت محض از رسانه بهره ببریم.

  • سیدحمید مشتاقی نیا

گاهی پس گردنی خوب است!

سیدحمید مشتاقی نیا | سه شنبه, ۲۵ بهمن ۱۴۰۱، ۰۵:۲۳ ب.ظ

هرکس شاکر نعمت‌های خدا باشد، سود می‌کند و هرکس ناشکری کند دودش به چشم خودش می‌رود...که خداوند بی‌نیاز است!
 سوره نمل آیه ۴۰

 

گاهی لازم است آدمها نعمتهایی که در اختیار دارند را از دست بدهند. این رویکرد تربیتی عالم خلقت به همه می فهماند برای رضایت خاطر و آرامش خود لازم است ارزش داشته هایشان را دانسته و قدر دان نعمتهای خدا باشند.

 

طرح/ عاقبت شکر و ناشکری نعمت‌ها

  • سیدحمید مشتاقی نیا

سقوط در بیگانگی با خویش

سیدحمید مشتاقی نیا | سه شنبه, ۲۵ بهمن ۱۴۰۱، ۱۱:۳۳ ق.ظ

معمای قتل فجیع کودک در جنگل

 

مینی سریال بیگانه، طرفداران بسیاری دارد.

در معرفی این سریال که بر مبنای ماجرایی واقعی ساخته شده است می خوانیم:

"صبح زود وقتی یک رهگذر عادی در حال پیاده‌روی در جنگل‌های شهر کوچک اوکلاهامای آمریکا بود با جنازه سلاخی‌شده پسربچه‌ای مواجه شد که به‌طرز فجیعی به قتل رسیده بود. با حضور پلیس و پزشکی قانونی مشخص شد پسرک قبل از سلاخی شدن، به طرز ناراحت‌کننده‌ای مورد تعرض هم قرار گرفته است...."

اینکه سریال خوبی است یا بد من قضاوتی ندارم؛ اما همین یک تکه ماجرا را تقدیم میکنم به آنهایی که تصور میکنند حجاب باعث ایجاد عقده در مردان میشود و کشورهایی که زنانش بی حجاب هستند مردان هوسباز ندارند و آزادی رابطه جنسی منجر به امنیت در جامعه می گردد.

انسان تنوع طلب است و غلتیدن نامحدود در دامان شهوات، نه تنها باعث توقف و کنترل میل جنسی نمی شود بلکه او را بیشتر از پیش به سمت ارتباط با گزینه های سخت و غیر همسو سوق میدهد.

  • سیدحمید مشتاقی نیا

وسط سیلاب ایستاده ایم!

سیدحمید مشتاقی نیا | دوشنبه, ۲۴ بهمن ۱۴۰۱، ۰۴:۵۶ ب.ظ

کتاب دست دوم ما و جهانی شدن - یونی‌بووک

 

"ما و جهانی شدن" را همینطوری دست گرفتم، برای سرک کشیدن، از باب کنجکاوی، برسم به عمق نگاه عماد افروغ.

چند صفحه اول کتاب کار خودش را کرد و مرا تا پایان همسفر قلم و بیان نگارنده ساخت. از آن دست آثاری است که خواندنش پر سود است به خصوص برای هر فعال و صاحب نظر یا هر که به فعالیت و صاحب نظری در عرصه های سیاسی داخلی و خارجی علاقه دارد. اصلا اگر سنگ بنای جهانی شدن را از زاویه دید خود حذف کنیم نگاهمان به تحولات جهانی و نحوه تحلیل واقعیتهای جاری عالم، ناقص می ماند. کار دندان گیر عماد افروغ البته صرفا یک مطلع و روزنه ای برای تدقیق و تأمل بیشتر در فرآیند جهانی سازی یا جهانی شدن است؛ اما برای افراد کم حوصله، فعلا مطالعه همین کتاب مجمل، اندوخته ذهنی سترگی به شمار می آید.

راستش را بخواهید افسوس خوردم از اینکه چرا یکنفر در وزانت فکری و اندیشمندی چون عماد افروغ باید وارد جرگه سیاسیون مجلسی شده و پرانتزی پرخطر و حاشیه ساز در حیات خود باقی بگذارد. حیف وقت و فرصتی که باید صرف اندیشه ورزی و تولید فکر و نشر معارف می شد و پای جدل های بی حاصل صاحب کرسیان قدرت سوخت و هدر رفت؛ اما از سوی دیگر حضور میدانی موقت در عرصه قدرت لااقل این فهم حق را رقم می زند که امیدی به مراکز تصمیم ساز نیست و اساسا پشت پرده های جاری در بطن تحولات و تعاملات سیاسی و تعارض منافع، اجازه برداشته شدن گام های بزرگ و سازنده وتحول آفرین را به سهامداران قدرت نمی دهد و اگر قرار است اتفاقی در کشور رخ دهد که منجر به دگرگونی و اصلاح اندیشه ها و مطالبات و گفتمانها و فرهنگ ها شود از محافل علمی حوزه و دانشگاه و کرسی های نیم سوز آزاداندیشی و مجامع فکری و رسانه ای رقم خواهد خورد که اگر چه زمان بر و طولانی است اما عمیق و ماندگار خواهد بود.هر جا مسجد و انجمن و محفل و گعده و جماعتی در اختیار دارید گفت و گوهای فکری حول محور تمدن سازی و بسط اندیشه جهانی دین و نشر مبانی اخلاق و معنویت فطری و کمال آفرین را با حضور صاحب نظران و مطالعه آثار اهل خرد دنبال نمایید.

کاش ظرفیتهای فرهنگی و انقلابی جبهه مومن نظام اسلامی به جای اسارت در چنبره مجادلات و مباحث سیاسی و جناحی که در نهایت صرف حفظ و تأمین منفعت عده ای ظاهرنمای ارزش فروش و سیاستمدار دو رو و نانجیب خواهد شد به طرح مباحثی پیرامون فلسفه و اندیشه سیاسی اسلام در گستره جهان و سبک و اصول حیات مطلوب دینی و چگونگی تحقق جامعه آرمانی عدالت محور و ظلم ستیز اختصاص می یافت.

حرف میتواند مادر عمل باشد اگر با اراده ممزوج شود. درد آن است که حتی حرف و سخن نیز شالوده حق را گم کرده و ریشه انحراف شود که نتیجه ای جز سقوط و عقبگرد نخواهد داشت.

  • سیدحمید مشتاقی نیا

چه کردی خدا، دمت گرم

سیدحمید مشتاقی نیا | دوشنبه, ۲۴ بهمن ۱۴۰۱، ۰۹:۵۱ ق.ظ

photo_2023-02-13_08-40-25_mbzx.jpg

photo_2023-02-13_08-40-04_01t6.jpg

photo_2023-02-13_08-40-18_bqmk.jpg

 

خدا دارد به ما لطف میکند ما هم به بندگان خدا لطف کنیم. از اینهایی نباشیم که آفتاب میشود میگویند اه چرا گرم است و برف می بارد می گویند اه، یخ کردم!

از آنهایی نباشیم گران فروشی کنیم و بگوییم یخ بندان شده است. به مردم ایستاده کنار خیابان بی توجه نباشیم. همین بالاترین شکر خداست و نعمتهای او را افزون خواهد ساخت.

دم خدا گرم. قم هم مثل خیلی دیگر از نقاط کشور، غرق در کرامت و عنایت الهی است.

  • سیدحمید مشتاقی نیا

عقبه استراتژیک نظام

سیدحمید مشتاقی نیا | دوشنبه, ۲۴ بهمن ۱۴۰۱، ۰۹:۳۹ ق.ظ

photo_2023-02-13_08-30-32_etf5.jpg

photo_2023-02-13_08-30-22_et9.jpg

 

انقلاب را همین ها نگه میدارند با قلبهای پاک و نفس های زلالشان. مثل پدر رجایی فر که میگفت بچه ام برود در عوض عمر امام طولانی شود مثل پدر سید روح الله عجمیان که می گفت سهم ما از سفره انقلاب، سایه مقام معظم رهبری و پرچم اسلام است.

تا این جور آدمها پای انقلاب هستند نه مسئولان خودبرتر بین و رانتخوار و نه اوباش و فتنه جویان وطن فروش و زیاده خواه نخواهند توانست گزندی به پیکر رشید این مرز و بوم وارد آورند. نظام مراقب باشد این آخرین سنگرهای پنهان معنوی انقلاب را از دست ندهد.

  • سیدحمید مشتاقی نیا

سفره انقلاب

سیدحمید مشتاقی نیا | دوشنبه, ۲۴ بهمن ۱۴۰۱، ۰۹:۳۰ ق.ظ

photo_2023-02-13_08-24-44_7b9t.jpg

 

ابوی ما هم عشق این است هر سال کیک و کلوچه ای بیاورد بین بچه های کم سن و سالی که در راهپیمایی شرکت میکنند، توزیع کند.

  • سیدحمید مشتاقی نیا

سرمایه گذاری فرهنگی

سیدحمید مشتاقی نیا | جمعه, ۲۱ بهمن ۱۴۰۱، ۰۳:۰۱ ب.ظ

آیین افتتاحیه اردوهای راهیان نور دانش آموزی برگزار شد - راهیان نور

 

جشنواره فیلم فجر یک اتفاق مهم فرهنگی است. همزمان مراسم اعتکاف نیز به عنوان یک اتفاق بزرگ فرهنگی با حضور برجسته جوانها و نوجوانها در مساجد سراسر کشور در جریان قرار داشت.

خیلی از مسئولین مرتبط و غیرمرتبط مثل وزیر نفت نیز به جشنواره فجر سر زده و خودی نشان دادند. اما چند مسئول را سراغ دارید در ایام اعتکاف به مساجد رفته و با جوانهای معتکف دیدار و گفتگو داشته باشند؟

این روزها اوج ساماندهی و فعالیت اردوهای راهیان نور است که بزرگترین حرکت فرهنگی کشور شمرده میشود. از گوشه و کنار شنیده میشود بعضی حضرات بهانه آورده و حاضر به همراهی با این فعالیت ارزشی نیستند.

آقایان باید متوجه باشند که ثمره این اردوها، تقویت باورهای عموم به خصوص نسل جوان نسبت به داشته های خود و دلبستگی بیشتر به موطن خویش است که دستاوردهای مادی و معنوی بیشماری را در آینده ای نزدیک برای مردم به دنبال خواهد داشت.

  • سیدحمید مشتاقی نیا