با این متهم دانه درشت برخورد کنید

پیش تر نیز درباره مجموعه خونه به خونه بابل بعنوان ابر بدهکار بانک دی در سیمای ملی افشاگری صورت گرفته بود. در گوگل جستجو کنید خواهید یافت. حالا علی خضریان نماینده تهران پرده ای دیگر از اتهامات این مجموعه را رو نمایی کرده است. آقایان مداح؛ آقایان سخنران، بیشتر دقت کنید:
ردپای یک ابر بدهکار بانکی در فساد لیزینگ رایان سایپا
علی خضریان نماینده مردم تهران در تذکر شفاهی:
پس از رسوایی بانک آینده و زلزله تورمی آن امروز شاهد زخمی تازه بر پیکر اقتصاد رنجدیده کشور هستیم.
فسادی که در سال ۱۴۰۲ از دل لیزینگ رایان سایپا سر برآورده است، در این پرونده فردی به نام هادی حسنزاده امیری که خواهرزاده آقای صالحی امیری وزیر گردشگری نیز است و سالها نامش در فهرست ابر بدهکاران بانکهای دی، توسعه تعاون و ملی در دهه ۹۰ به چشم میخورد، با تشکیل شبکهای از شرکتهای پوششی و صوری و در رأس آن شرکت «خونه به خونه» بیش از یک هزار میلیارد تومان تسهیلات بانک را تحت عناوین مضحکی همچون «لیزینگ برنج» تصاحب کرده است. آن هم برای ۱۵۰۰۰ تن برنجی که نه مبدأ و نه مقصدش روشن است و آن هم تنها با یک پیش فاکتور!
از رئیس محترم دستگاه قضایی میخواهم که با دستور ورود فوری، قاطع و بی ملاحظه این پرونده را بررسی کنند. نهادهای امنیتی بررسی کنند این حجم برنج کجاست؟ این پولها که از شرکت خارج شده کجا رفته است؟


