کارنامه ای بد برای برخورد با یک خبرنگار
این که ممکن است یک خبر درج شده در جراید و پایگاه های اینترنتی راست باشد یا دروغ، امری محتمل و قابل پیش بینی است. قانون برای برخورد با اخبار غیرواقعی هم مجازت ها و قوانینی را پیش بینی کرده است.
مشکل از جایی شروع می شود که عده ای از صاحبان قدرت، بر فرض بهره مندی از حقانیت، بنا را بر برخورد سلبی و خشن و به زعم خود، تنبیهی عبرت آموز برای دیگران! می گذارند. آن وقت است که دیگر باید مقابل این نوع رفتارها از باب دفاع از مظلوم ایستاد.
هادی دریس خبرنگاری قمی و رئیس انجمن صنفی خبرنگاران و روزنامه نگاران این استان است که چندی پیش خبری را درباره تخلف یکی از برج های در حال ساخت در قم و تعلق آن به استاندار این استان منتشر کرد. استاندار وقت که چند هفته قبل برکنار شد و از قضا سابقه ای طولانی در نهادهای قدرتمند کشور داشت به صدور جوابیه و تکذیبیه بسنده نکرد و تدابیری چید تا خبرنگار منتشر کننده این خبر با واکنشی تلخ مواجه شود.
متأسفانه مادر و پدر این خبرنگار قمی از شوک برخورد بد مسئولان با فرزند خود و بازداشت طولانی او راهی بیمارستان شدند و اندکی بعد جان به جان آفرین تسلیم نمودند.
این چند خط را برای ابراز همدردی با جامعه خبری قم نوشتم و گلایه از سکوت خبرنگاران سطوح ملی و نیز برای اعلام برائت از نفوذی هایی که وجهه نظام مقدس اسلامی را با منیّت های ناتمام خود سیاه می نمایند و برای آن که تاریخ از نوع آسیب های خزنده تهدید کننده انقلاب های مردمی عبرت بگیرد. حالا همه مسئولان صف بکشند و روز خبرنگار را تبریک بگویند. خداوند عاقبت ما را ختم به خیر کند.
- ۹۴/۰۵/۲۲