چرا رییس دانشگاه روز پزشک را تبریک نگفت؟!
نامه سرگشاده یکی از پزشکان بابل به ریاست دانشگاه علوم پزشکی
«چهار چیز دلیل برگشت (روزگار و اوضاع و احوال دولت ها و حکومت هاست)، بدی تدبیر و زشتی تبذیر و کمی عبرت گرفتن و بسیاری مغرور شدن»
امیرالمومنین(علیه السلام)
ریاست دانشگاه علوم پزشکی بابل
با سلام
مصاحبه چاپ شده شما را در کتاب مستند کرونا را اینجانب بعنوان یک خادم در حوزه سلامت که از روز اول شیوع کووید19 در مرکز میناگر که در جهت غربالگری و بستری بیماران بعنوان اولین مرکز در شهرستان بابل انتخاب گردید و بعد از یکهفته از فعالیت آن مرکز با توجه به تکمیل ظرفیت مرکز فوق الذکر، در اورژانس بیمارستان شهید یحیی نژاد در خدمت مراجعین با علائم مشکوک به بیماری کووید19 بوده ام که در اسفند 1398 بالاترین آمار ویزیت بیماران در اسکرین را داشته ام، خواندم. چند نکته در مصاحبه جنابعالی توجه اینجانب را جلب نمود که خدمتتان عرض میکنم:
#<< تناقض در نوع دیدگاه شما در جلسه با مسیولین شهرستان بابل با آنچه در مصاحبه شما در کتاب مستند کرونا است>>
عدم تمکین برخی پزشکان، دستیاران و پرستاران در قبول شیفت ها را مطرح نمودید. اگر حضور ذهن داشته باشید در جلسه عصر روز دوشنبه مورخ دهم اسفند 1398 در سالن شهید سجودی با حضور برخی از مسئولین شهری، اینجانب عدم همکاری و حضور برخی از کادر درمان بویژه برخی از همکاران پزشک و حتی عدم استفاده از ظرفیت همکاران پزشک توسط ستاد بحران دانشگاه به ریاست شما را مطرح و نقد نمودم که شما با چهره ای برافروخته و با صدایی... که در شان یک مسئول (بر وزن مفعول، سوال شونده) نمی باشد پاسخ بنده را دادید و حتی خواستار اخراج و عدم حضور ادامه دار من در جلسه شدید (حالا چرا در حضور مسئولین شهری طاقت نقد نداشتید واقعا... ) و بیان نمودید مگر پزشکان متخصص و فوق تخصص و حتی رزیدنتها، پزشک کووید هستند که بتوانند کمک نمایند چرا باید در ویزیت و شناسایی و غربالگری این بیماران کمک کنند (همین جا یک سوال مطرح میشود، مگر متخصصین طب اورژانس و بخصوص پزشکان عمومی پزشکان کرونا بودند که در خط اول بویژه روزهای اول قرار گرفتند، مگر نه اینکه متخصصین و فوق تخصص دوره های عمومی را سپری نکردن؟).
در اسفند در حضور مسیولین شهری از عدم کاربرد پزشکان رشته های خاص در زمینه کووید صحبت میکردید اما در کتاب مستند وزارتخانه از عدم تمکین. تناقض و تناقض!!!!
همچنین عدم تمکین برخی پرستاران را مطرح نمودید که مطمینا این هم کم لطفی در حق این قشر زحمت کش است، آیا اعتراض و انتقاد به سومدیریت در زمینه تدارک کیتهای حفاظتی استاندارد و نبود تهویه صحیح مناسب محیط درمان به طوری که موجب تلفات سنگین کادر درمان بابل و زبانزد شدن در سطح کشور شده بود و اجبار کردن این عزیزان به درمان پرخطر در حالیکه به خود اجازه حضور در چنین مکانهای پرخطری نمیدادید، باید به صورت عدم تمکین مطرح و مورد اتهام قرار گیرند.
👈 فرض بر این میگذاریم که عدم تمکین به گفته شما صحیح باشد. پزشکان و پرستاران بویژه عزیزانی که در استخدام دانشگاه هستند چه بعنوان هیئت علمی و غیر هیئت علمی در بحرانی همچون کووید19 به مانند شاغلین در نیروهای مسلح در زمان جنگ هستند، اگر پرسنل نیروهای مسلح از فرمان فرمانده و ارشدشان تمکین نکنند چه سرنوشتی خواهند داشت؟؟؟؟
🤔 افکار عمومی خوشحال میشوند، از جنابعالی بعنوان فرد اول دستگاه متولی بهداشت و درمان شهرستان بابل بشنوند که چند نفر از پزشکان و پرستاران از شما تمکین نکردند و مهمتر از آمار، گزارشی از نحوه برخورد با عدم تمکین کنندگان و آرا صادر شده توسط هییت رسیدگی به تخلفات را ارایه نمایید. شاید بکار بردن کلمه عدم تمکین نوعی فرار به جلو جهت سرپوش گذاشتن در خصوص سوءمدیریت شما در خصوص دوران کرونا و عدم انجام برخی تعهدات مانند پرداخت ویژه به همکاران فعال در اوج کرونا در مرکز میناگر بوده اند که البته بعد پایان موج اول کرونا معاون محترم درمان دانشگاه و ریاست محترم بیمارستان آیت ا... روحانی پیگیر این قضیه تا وعده داده شما محقق شود که جای تشکر دارد اما محقق نشد چون شما نخواستید متعهد باشید، باشد.
👈مطمینا عدم تبریک روز پزشک در اول شهریور امسال حتما نوعی تنبیه همکاران زحمت کش بوده است.
#<<مدیریت بحران و لزوم آمادگی جدی>>
مدیریت بحران و لزوم آمادگی جدی در مصاحبه مطالبی بیان فرمودید. در خصوص مدیریت بحران به ریاست شما طی این مدت توسط صاحب نظران چه به صورت مکتوب و چه به صورت شفاهی مطالبی نقدگونه بیان شده است اما چرا اصرار بر عدم پذیرش و فرافکنی است جای تامل دارد.
👈 مدیریت بحران نیاز به یک فرمانده کاریزما دارد. کاریزما هم با صرف دستور دادن شکل نمی گیرد. کاریزما با جلوداری شکل می گیرد.
40 الی 60 درصد بیماران مبتلا به کویید19 ، با مسائل قلبی عروقی جانشان را از دست دادند، شما به عنوان متخصص قلب و عروق، چقدر در این امر جلودار بودید؟؟؟؟؟!!!!!!!!! چند مرتبه حاضر شدید در اورژانس قلب طی این مدت حضور یافته و بیماران را ویزیت کنید.
و یا عدم حضور شما طی این مدت جهت سرکشی در بیان خداقوت و هم کلام شدن با همکاران خصوص همکاران کودکان امیرکلا، شهید بهشتی، یحیی نژاد و هفده شهریور مرزیکلا و همکاران معاونت بهداشتی به استثنا بیمارستان آیت ا.. روحانی که آنها هم در روزهای خاص(روزهایی که به کت لب میروید) البته با حضور گزینشی بخصوص بر بالین برخی همکاران بستری و با حضور تیم کامل روابط عمومی دانشگاه. (ارجاع داده میشود به آرشیو روابط عمومی دانشگاه بخصوص آرشیو تصویری).
نقد به عمکرد شما بعنوان مسئول ستاد بحران شهرستان بابل در این مقطع زیاد است. تمام افتخار شما، صرفا ارائه خدمات فوق تخصصی آنهم در حیطه، قلب و عروق بوده و بس، و این مساله شما را از موضوعات مهمتری مثل طرح پزشک خانواده که می توانست نقش ویژه ای در کنترل کرونا و امثال آن داشته باشد غافل کرده است و اگر ورود مستقیم کارشناسان زبده خود وزارت نمی بود، وضعیت شما بسیار فاجعه بار تر می توانست باشد.
اهدِنَا الصِّراطَ المُستَقِیمَ (ان شاء ا..)
دکتر محمدرضا دینی
پزشک اورژانس بیمارستان آیت ا... روحانی و بیمارستان شهید یحیی نژاد